Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Една английска поговорка казва, че няма политик, който да

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Една английска поговорка казва, че няма политик, който да
Коментари Харесай

Любен Дилов син: БСП, ГЕРБ и ДПС вероятно ще имат между 135 и 140 депутати

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Една британска сентенция споделя, че няма политик, който да се е издигнал над равнището на гласоподавателите си, припомни писателят и публицист Любен Дилов наследник в предаването " Пресечна точка " по Нова тв. 

Познатите партии Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи евентуално ще имат сред 135 и 140 депутати общо. Останалите - 100 -105 ще бъдат разграничени сред останалите обединения. Като в 45-тото и 46-тото Народно събрание - без някои от " старите " партии, мъчно ще се направи нов кабинет. Това е за пръв път в България. Особено съвпадението на избори 2 в 1 в допълнение усложнява какво ще се случи и по какъв начин ще се конструира страната.

Всички са се вгледали в моментната обстановка. Очаквано е да има огромни упования върху тази нова групировка. Много е занимателно по какъв начин се нареждат. Важна е фигурата на президента, тъй като досегашният не съумя да се оправи с държавните управления. Стискаме палци на старите играчи, които ще вземат решение, да им пристигна акъла. Владиците би трябвало да отслужат молитва за вразумление. " - засмя се коментаторът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР